Om Oss

Brickscale AB är ett unikt företag som skapar modeller på uppdrag och arrangerar små och stora LEGOevenemang runt om i Sverige.

David Gustafsson

Vår grundare och VD som med 22 års byggerfarenhet och en vinst i Lego masters 2020 i bagaget är den som designar alla modeller vi producerar. David är oftast med ute på våra event och visar upp pilotprojektet ”Legobilen

info@brickscale.com

+46 730 66 91 73

Linus Höijer

Vår sälj och marknadschef som med flera års erfarenhet som säljare i takbranschen nu arbetar med att projektera nya evenemang och projekt, och hålla kontakten med våra kunder.

sales@brickscale.com

+46 76 610 16 07

Jasmine Alkerud

Vår kitplockare och modellbyggare, med ett stort ansvar att plocka och paketera våra kunders olika specialtillverkade byggkit och även montera ihop olika modeller inför leverans. Ni kan även möta Jasmine ute på våra event som bygginspiratör.

Fredrik Gustafsson

Vår allt i allo, en sådan person som alla företag behöver. Fredrik fixar allt från praktiska problemlösningar och logistikfrågor till bemanning av våra legoevent.

Jacob Gustafsson

Vår modellbyggare som med stor skicklighet monterar ihop olika modeller inför leverans. Ni kan även möta Jacob ute på våra event som bygginspiratör.

Vill du praktisera eller jobba hos oss?

Vi söker alltid efter nya medarbetare som är duktiga LEGO-byggare, erfarna eventledare eller bara intresserade av vårt företag. Ta kontakt med oss!

Kontakta oss