För skojs skull

Även om vi på BrickScale slår hårt för att modeller av Lego® är otroligt användbara för marknadsföring och reklam, då de sticker ut i mängden, så vet vi ju också att många bara tycker att det är roligt att ha en Lego® modell uppställd för privat beskådning. Oavsett om det är en modell av favoritbilen, företagslogotypen eller någon betydelsefull byggnad, så löser vi på BrickScale detta åt dig.

IMG_5862
Exempel på en modell som är byggd för skojs skull.

Såhär skulle det kunna gå till:

1: Ta kontakt med oss genom att maila oss på info@brickscale.com, eller genom några av våra andra medier. Vi svarar och inleder en dialog med er för att kunna bilda oss en uppfattning om vad ni önskar beställa, och hur ni önskar att den färdiga Lego® modellen ska se ut.

2: När vi på BrickScale fått oss en tillräckligt klar bild om din förfrågan, så tar vi fram en offert där vi föreslår ett pris och tidsåtgång m.m

3: När offerten godkänns så börjar vi ta fram din produkt efter dina önskemål och krav. Under designprocessen får du som kund alltid vara med och samverka, och komma med rimliga förändringar och ytterligare önskemål om Lego® modellen. Designen görs alltid digitalt.

4: När designprocessen är färdig så kontaktas kunden, varpå denne får se realistiska renderingar på hur den verkliga produkten kommer att se ut. Godkänns designen så tar vi hem allt material som behövs till produkten.

5: När materialet anländer till oss så bygger vi antingen i hop din modell och levererar den till dig i ett stycke, eller så skickar vi dig alla delar som behövs till att bygga modellen. Det är ett val som du som kund gör.

6: När allt är färdigt så gör Lego® modellen sin sista resa ifrån oss, ut till dig som kund.