Örebro slott

Under sommaren 2019 testade BrickScale konceptet att låta företag ta fram unika och profilfokuserade Lego byggsatser i limiterad upplaga med tanken att säljas som souvenirer och profilprodukter, eller ges ut som gåvor till personal eller kunder.

Örebrokompaniet AB valde att testa konceptet vilket resulterade i en byggsats av Örebro Slott som nu säljs i Slottbutiken på plats i Örebro.

Modellen består av 172 bitar, varav en bit är specialtryckt med Örebrokompaniets logotyp.

20190706_132247

Hela byggsatsen, inkluderande Kartongens design, instruktionsmanualen och Legomodellen togs fram av BrickScale och levererades kompletta och färdiga för omedelbar återförsäljning i slottsbutiken på Örebro slott.

I kartongen som exteriört visar bilder på Legomodellen ur olika vinklar samt ger kort information om byggsatsen och slottet finner man ett instruktionsblad i högkvalitativt papper med knivskarpt tryck. En speciellt tryckt bit i flerfärg med Örebro Slotts logotyp, samt en påse med alla övriga Lego bitar som behövs till modellen.

örebro slott 150_7

Viktigt att notera om BrickScales kundunika byggsatser är att de görs helt utan Lego Gruppens hjälp, förutsättning, krav eller godkännanden. Därmed bär Lego Gruppen inget ansvar för produktens kvalitét, utseende och motiv. Byggsatserna innehåller alltid 100% äkta Lego delar som köps in från Lego Gruppen.

IMG_0655