Transdevs autonoma buss

Under sommaren 2019 testade BrickScale konceptet att låta företag ta fram unika och profilfokuserade Lego byggsatser i limiterad upplaga med tanken att säljas som souvenirer och profilprodukter, eller ges ut som gåvor till personal eller kunder.

Transdev Innovation Group i Frankrike och Transdev Sverige valde att ta fram en byggsats av sin stora satsning inom autonom persontrafik, en liten buss under namnet I-Cristal som utvecklas och testas för fullt.

Byggsatsen användes främst som priser till besökare som deltog i tävlingar i Transdevs monter på mässor och även som gåvor till personalen på företaget.

Hela byggsatsen, inkluderande Kartongens design, instruktionsmanualen och Legomodellen togs fram av BrickScale och levererades kompletta och färdiga för omedelbar användning för Transdev.

I kartongen som exteriört visar bilder på Legomodellen ur olika vinklar samt ger kort information om byggsatsen och den autonoma bussen finner man en instruktionsbok i högkvalitativt papper med flerfärgstryck. Ett ark med klistermärken som dekorerar modellen samt en påse med alla Lego bitar som behövs till modellen.

IMG_0690

Viktigt att notera om BrickScales specialframtagna byggsatser är att de görs helt utan Lego Gruppens hjälp, förutsättning, krav eller godkännanden. Därmed bär Lego Gruppen inget ansvar för produktens kvalitét, utseende och motiv. Byggsatserna innehåller alltid 100% äkta Lego delar som köps in från Lego Gruppen.